Proč sirupy od The Sirup?

Odpověď je jednoduchá. Jsou vyrobené z ovoce, zeleniny a bylin. Všechny naše sirupy vyrábíme za studena. Sirupy nevaříme ani nepasterujeme. Díky lisování za studena v našich sirupech zůstávají všechny vitamíny a ostatní zdravé složky, které ovoce a zelenina obsahuje.

Nepoužíváme koncentráty ani jiné náhražky ovoce. Všechny naše sirupy jsou vyrobeny z ovoce, zeleniny, nebo bylin, které je uvedeno na etiketě. Tedy obsahují pouze šťávu z daného ovoce a není do nich přidávána šťáva z ovoce jiného.

V našich sirupech nenajdete žádná barviva ani umělá chemická sladidla, nebo náhražky cukru. K výrobě našich sirupů používáme cukr krystal. Je přírodním sladidlem. Jedná se o sacharózu vyráběnou z cukrové řepy.

To jak naše sirupy vyrábíme má, ale vliv na jejich trvanlivost. Abychom mohli sirupy vyrábět způsobem, jakým chceme, tak jsme museli najít řešení jejich konzervace. Jelikož vyrábíme z ovoce a zeleniny tak, jako konzervant používáme kyselinu citrónovou E330. Což je jeden z nejšetrnějších konzervantů, který se v potravinářství používá k zabránění růstu kvasinek, bakterií a plísní. Naše sirupy obsahují pouze jedno Éčko.

Sirupy prostě a jednoduše vyrábíme jinak. Chceme v nich zachovat to dobré a zdravé s minimálním množstvím přidané chemie. Vlastně se vrátit k tomu co uměly naše babičky a prababičky v trochu novém hávu a přizpůsobené dnešní době.

Neustále hledáme nové chutě, vymýšlíme nové příchutě, snažíme se přizpůsobit moderním trendům v gastronomii i u koncových spotřebitelů.